26.7.11

Iniciada la pretemporada de l'equip

Equip, entrenadors, preparadors i ajudants formen una trentena de persones que han començat la pretemporada.
El descans de la plantilla de la UE Valls ha finalitzat i ja comença a enfilar la propera temporada que començará el cap de setmana de la diada nacional de Catalunya, 11 de setembre. Les setmanes tindran 4 entrenaments i s'intentará aconseguir partit per al cap de setmana de la mateixa. La principal diferència amb l'anterior temporada es que l'entrenador, Isaac Fernández, ha començat en pretemporada i pot preparar l'equip per començar a treballar de cara la temporada. L'any passat va començar a mitja temporada. La unió jugarà varis partits, alguns seran contra El Pla de Santa Maria, Falset, Pobla de Mafumet, etc.


Us demanem que estigueu pendents d'aquest bloc perquè en pocs díes anunciarem una notícia que afectarà positivament la Unió Esportiva Valls i per tant, el futbol vallenc en general.


A l'espera de la notícia us recomanem visitar la nostra web móvil des del lloc que vulgueu: http://uevalls.blogspot.com/?m=1 



Licencia Creative Commons
Página no oficial de la UE Valls es troba sota una llicència Creative Commons Reconocimiento 3.0 Unported. El no cumpliment de l'esmentada llicència quedarà sota jurisdicció internacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada