Diumenge, 2 d'octubre

UE SANTS 2
UE VALLS 1
Estadi del Vilar

Segon partit de la temporada al Vilar i primera victòria en el primer derbi de la UE Valls a la 1ª Catalana.Els vallencs, que presentaven alguna novetat a l'onze inicial han completat un bon partit on Ike avançava posicions substituint a Gerard Gomà Camps que es va lesionar la setmana passada. A més, José Ramón entrava per Óscar Pérez i al mitg del camp es trobava Omar, que en el seu lloc defensiu entrava Amador.Les primeres ocasions del partit han vingut per part del Torreforta en un xut des de fora l'àrea i un xut que Saperas ha aturat després d'una badada defensiva.Ike, ha estat el primer en provar porteria en un xut força desviat. Els vallencs eren els qui volien la pilota i en la primera ocasió clara del conjunt d'Isaac Fernández marcaven. Munta feia una gran passada de tacó a Omar que centra dins l'àrea a José Ramón que controla amb el pit i xuta creuant la pilota avançant als vallencs. L'eufòria de la graderia, que presentava un molt bon aspecte es feia manifest. Just després del gol els vallencs van tenir una altra jugada però Loro no arriba a temps. Poc ha durat l'alegria vallenca perquè en una falta a tres quarts de camp de la defensa vallenca significava el gol del Torreforta. Els vallencs tornaven a rebre un gol després d'una jugada d'estratègia visitant. Tot i així, els vallencs no s'han arronsat i seguien mantenint la possessió de la pilota. A la mitja hora de partit, Ike centra una falta que Herrero remata i el porter envia la pilota a còrner. Abans de la primera part, es crea una petita tangana entre els dos equips sense arribar a més.Just iniciar-se la segona part, el Torreforta es queda amb 10 homes i aixó ho aprofitaria la Unió Esportiva per fer-se amb el control de la pilota davant d'un Torreforta que anava pagant el desfast físic. Abans del quart d'hora, Loro es treu un autèntic golàs en forma de xilena des de l'àrea petita del Torreforta que feia embogir la graderia del Vilar per posar el 2-1 al marcador. A partir d'aquí, el domini va ser total pels vallencs on van disposar d'infinitats d'ocasions. El Torreforta es quedaria amb 9 homes i els vallencs amb 10 per l'expulsió de Loro en una entrada que com a molt mereixia la targeta groga. Els vallencs en els minuts finals, en un partit totalment trancat haguèssin pogut fer el gol de la sentència en ocasions de José Ramón, Andreu Ferré o Herrero però el marcador no es mouria. Primera victòria a casa de la UE Valls que el situa a la cinquena posició empatat amb 5 equips.
Article extret de:De eltravesser.blogspot.com per Francesc Fabregas Gaya